Administratief medewerker 24-32 uur

Wil jij administratieve ondersteuning bieden aan projecten? Ben je communicatief sterk, werk je nauwkeurig en heb je computerervaring? Dan ben jij misschien de administratief medewerk(st)er die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Als administratief medewerk(st)er ondersteun jij onder andere onze projectleiders en werkvoorbereiders. Zo assisteer jij het bedrijfsbureau met o.a. de volgende taken zijn:

  • Transportbonnen maken;
  • Materiaalbestellingen plaatsen;
  • Controleren van de facturen en leveringen;
  • Opdrachtbevestigingen en contracten controleren;
  • Montageopdrachten en klappers maken;
  • Montagedocumenten archiveren;
  • Bevestigen, gereed melden of afmelden van opleveringen.

Wie zoeken wij?

Bij voorkeur heb je een MBO diploma in een administratieve richting en affiniteit met bouw is een pré. In het werken ben je nauwkeurig en accuraat. Tijdens hectische tijden weet jij het overzicht te bewaren. Als laatste ben je een prettige collega om mee samen te werken in een team.

Wie zijn wij?

De Jong Rutten is totaalleverancier van gevelelementen in kunststof en aluminium voor renovatie- en nieuwbouwprojecten in woningbouw en utiliteitsbouw in geheel Nederland.

De Jong Rutten treedt eind jaren negentig toe tot de Hanssen Group. Sinds het ontstaan in 1979, heeft zij zich vanuit het familiebedrijf ontwikkeld tot een speler van formaat op de Nederlandse markt met een van de modernste kozijnproducties. We zijn een informeel familiebedrijf waar iedereen meetelt. Binnen de Hanssen Group is er ruimte voor inbreng van ideeën en meedenken wordt zeer gewaardeerd. Dit alles samen met ruim 130 collega’s die iedere dag weer vol energie aan het werk gaan. Vanuit de personeelsvereniging worden er meerdere keren per jaar leuke activiteiten georganiseerd.

Word jij onze nieuwe collega?

We bieden je een parttime functie (24-32 uur) in een gezond en vooraanstaand bedrijf waar kwaliteit voorop staat. Kortom een baan met toekomstperspectief. Is je enthousiasme gewekt voor deze functie, solliciteer dan vandaag nog! Sollicitaties mogen verstuurd worden aan de afdeling HR t.a.v. Marijke Joosten via vacature@hanssengroup.nl of Hanssen Group, t.a.v. afdeling HR, Postbus 7112, 5980 AC Panningen.

Meer weten?

Neem contact met ons op:
Patsy Hanssen en Marijke Joosten
077 326 86 39