BBL Onderhoudsmonteur

Heb jij de ambitie om onderhoudsmonteur te worden? Dan zijn wij op zoek naar jou voor onze kunststof kozijnenproductie in Panningen!

Wat ga je doen?

De werkzaamheden als leerling zijn:

 • Assisteren bij het oplossen van storingen;
 • Uitvoeren van preventief onderhoud;
 • Hulp bieden bij reparaties en aanpassingen aan alle machines en gereedschappen;
 • Overige voorkomende werkzaamheden.

Wie zoeken wij?

Je volgt een technische BBL opleiding en hebt zin om het vak te leren! Je bent leergierig en verantwoordelijk. Uitdagingen ga jij graag aan. Je denkt in oplossingen en kunt goed samenwerken.

Wie zijn wij?

Hanssen Kozijnen is onderdeel van de Hanssen Group. Sinds het ontstaan in 1979, heeft zij zich vanuit familiebedrijf Bohaco ontwikkeld tot een speler van formaat op de Nederlandse markt met een van de modernste en duurzaamste kozijnproducties. We zijn een informeel familiebedrijf waar iedereen meetelt. Binnen de Hanssen Group is er ruimte voor inbreng van ideeën en meedenken wordt zeer gewaardeerd. Dit alles samen met ruim 130 collega’s die iedere dag weer vol energie aan het werk gaan. Vanuit de personeelsvereniging worden er meerdere keren per jaar leuke activiteiten georganiseerd.

Word jij onze nieuwe collega?

We bieden een betaalde leer-werkplek aan in een gezond en vooraanstaand bedrijf waar kwaliteit voorop staat. We bieden goede begeleiding en bij goed functioneren ook toekomstperspectief. Is je enthousiasme gewekt voor deze functie, solliciteer dan vandaag nog! Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op:

  Let op, velden met een * zijn verplicht.

  Meer weten?

  Neem contact met ons op:
  Patsy Hanssen en Sabine Wijhers
  077 326 86 39