Commercieel medewerker binnendienst

Communicatietalent gezocht! Heb jij een commerciële achtergrond en een passie voor techniek? Haal jij energie uit klantcontact? Binnen Hanssen Kozijnen zijn we op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst. Kom jij ons team versterken?

Wat ga je doen?

Als commercieel medewerker binnendienst ben jij hét aanspreekpunt voor onze relaties als het gaat om technische en product specifieke kennis (die we je natuurlijk gaan bijbrengen!).

Je werkzaamheden zijn heel afwisselend:

  • Contact houden met onze dealers, zoals aannemers en kozijnenbedrijven.
  • Offertes opstellen, verwerken en administratief afhandelen.
  • Prijsafspraken en klantcontacten in onze systemen verwerken.
  • Schakelen tussen klanten, leveranciers, collega’s van het bedrijfsbureau en de buitendienst.
  • Coördineren van servicewerkzaamheden om alles soepel en klantgericht te laten verlopen.
  • Met enige regelmaat klantbezoeken

Wie zoeken we?

We zoeken naar een enthousiaste en proactieve collega met minimaal een Mbo-4 diploma in een commerciële richting. Je bent communicatief sterk, analytisch, nauwkeurig en hebt een positieve instelling. Samenwerken gaat je goed af en je hebt oog voor veiligheid en het bedrijfsbelang.

Wie zijn wij?

Hanssen Kozijnen, onderdeel van de Hanssen Group, begon als familiebedrijf Bohaco en is uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Nederlandse markt. We hebben een van de modernste en duurzaamste kozijnproducties. Ons informele familiebedrijf bestaat inmiddels uit 130 collega’s!

Word jij onze nieuwe collega?

We bieden je een fulltime functie (40 uur) in een gezond en vooraanstaand bedrijf waar kwaliteit voorop staat. Met goede begeleiding en toekomstperspectief bij goed functioneren, is dit de ideale kans voor jou. Grijp deze kans en solliciteer vandaag nog!

    Let op, velden met een * zijn verplicht.

    HR Team Hanssen Group - Patsy en Tessa