Expeditie medewerker

Weet jij het overzicht te bewaren om onze productieorders tijdig en compleet gereed te krijgen voor verzending naar onze klanten? Werk je gedisciplineerd, gestructureerd en zorgvuldig? Dan ben jij de expeditie medewerker die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Als expeditie medewerker heb je veel variatie en vliegt de dag voorbij. Jij bent de laatste schakel in het logistieke proces voordat de producten naar de klant gaan. Je werkt in dagdienst waarbij je je o.a. bezighoudt met de volgende taken:

 • Registratie en controle van de producten op de transportbokken
 • Uitvoeren van werkzaamheden m.b.t. ontvangst, opslag en verzending van goederen. Denk hierbij aan het laden, lossen en opslaan van goederen
 • Contact onderhouden met leveranciers, transporteurs en projectleiders
 • Naast de logistieke werkzaamheden heb je enkele lichte administratieve taken, zoals het invullen van controlelijsten en verwerken van in- en uitgaande goederen
 • Inventariseren van producten en controleren van voorraadbeheer
 • Beheren van de verzenddocumenten en vervoersdocumenten

Wie zoeken wij?

Je hebt MBO werk- en/of denkniveau. Een diploma in de richting transport of logistiek en/of enige werkervaring in deze richting is een pré. Je vindt het leuk om afwisselend binnen en buiten te werken. Daarnaast ben je in het bezit van een heftruck certificaat of je bent bereid deze te behalen.

Wie zijn wij?

De Jong Rutten is totaalleverancier van gevelelementen in kunststof en aluminium voor renovatie- en nieuwbouwprojecten in woningbouw en utiliteitsbouw in geheel Nederland.

De Jong Rutten is onderdeel van de Hanssen Group. Sinds het ontstaan in 1979, heeft zij zich vanuit het familiebedrijf ontwikkeld tot een speler van formaat op de Nederlandse markt met een van de modernste kozijnproducties. We zijn een informeel familiebedrijf waar iedereen meetelt. Binnen de Hanssen Group is er ruimte voor inbreng van ideeën en meedenken wordt zeer gewaardeerd. Dit alles samen met ruim 130 collega’s die iedere dag weer vol energie aan het werk gaan. Vanuit de personeelsvereniging worden er meerdere keren per jaar leuke activiteiten georganiseerd.

Word jij onze nieuwe collega?

We bieden je een fulltime functie (40 uur) aan in een gezond en vooraanstaand bedrijf waar kwaliteit voorop staat. We bieden goede begeleiding en bij goed functioneren ook toekomstperspectief. Is je enthousiasme gewekt voor deze functie, solliciteer dan vandaag nog! Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op:

  Let op, velden met een * zijn verplicht.

  Meer weten?

  Neem contact met ons op:
  Patsy Hanssen en Sabine Wijhers
  077 326 86 39