Gewoon bijzonder | In gesprek met Dennis

Onze medewerkers noemen het werken bij de Hanssen Group ‘Gewoon Bijzonder’. Onder dat motto gaan we vandaag in gesprek met: Dennis, operator bij Hanssen Kozijnen.

Dennis, sinds 2021 werkzaam bij ons, is zijn hele leven al actief in operators functies. Hij heeft dus al de nodige kennis en ervaring. Bij Hanssen Kozijnen werkt hij aan de nieuwste zaagmachine vooraan in de productielijn. Het is zijn verantwoordelijkheid dat de kunststof profielen op lengte gezaagd worden en met de juiste barcode de productielijn in gaan. Een belangrijke schakel in het totale proces en die verantwoordelijkheid draagt hij ook.

We vragen hem wat nu zo leuk is aan operator bij Hanssen Kozijnen zijn? “Dat zijn de uitdagingen die op een dag op je pad komen en dan hiermee zelf aan de slag gaan. Denk aan storingen aan de machine. Ik ga dan kijken naar oplossingen en waar kan, verhelp ik deze zelfstandig. Dat geeft voldoening.”

Als Dennis over zijn werk vertelt, merk je hoe betrokken hij is. Hij voelt zich lekker in zijn functie. Ook de ruimte op zijn werkplek ervaart hij als prettig. Hij kan hierdoor zijn werkzaamheden rustig en geconcentreerd uitvoeren. Het feit dat we een familiebedrijf zijn is wat Dennis betreft ook een voordeel. De lijnen zijn kort en de benadering persoonlijk, dat voelt goed.

Lijkt jou dit ook een leuke functie en zou je graag bij de Hanssen Group willen werken? Bekijk de vacature en neem contact op met Marijke Joosten of Patsy Hanssen. Wij geven jou graag een kijkje in onze duurzame kunststof kozijnen productie. Zo kun je proeven van de fijne sfeer en een goed beeld vormen van de werkzaamheden. En wie weet word jij dan de nieuwe collega van Dennis!