Gewoon bijzonder | in gesprek met Nick

Onze medewerkers noemen het werken bij de Hanssen Group ‘Gewoon Bijzonder’. Onder dat motto gaan we vandaag in gesprek met: Nick, monteur bij Bohaco.

Gewoon-Bijzonder-Nick

Nick is sinds 2021 kozijnenmonteur bij Bohaco. Hij zocht een nieuwe werkplek met een goede werksfeer. Hij kwam via via in contact met Arjan, monteur bij Bohaco. “Binnen enkele dagen had ik een nieuwe baan” zegt hij. “Daarnaast passen de kleuren van de Bohaco kleding goed bij mijn blauwe ogen, haha” aldus Nick.

Voorheen werkte Nick ook als kozijnenmonteur. Het fysiek werken en de afwisseling vindt hij leuk. “Renovatie maakt het uitdagend. Iedere keer is het weer anders, je weet niet wat je tegenkomt” zegt hij. “Het is gewoon mooi om het resultaat van je werk te zien. Je maakt echt wat!” vertelt hij. Daarbij is klantencontact ook heel belangrijk. Nick: “Bij sommige klanten moet je eerst koffie drinken voordat je mag beginnen met werken”.

Toen Nick voor de eerste keer een Bohaco bus opende, werd hij écht gelukkig. “Ik hou van een netjes opgeruimde en geordende bus” zegt hij. Daarnaast vindt hij de werksfeer leuk. Nick: “Ook de waardering die je voor je werk krijgt, vind ik heel waardevol”. En het Limburgs natuurlijk! “Ik versta als Brabander er soms helemaal niks van” vertelt hij.

“Het plaatsen van mijn eerste aluminium overkapping ging echt als een geoliede machine” vertelt Nick als we hem vragen naar zijn mooiste moment tot nu toe. En voor de toekomst? “Andere jongens het vak leren en zaken rustig uit te leggen zonder dat ik het zelf ga doen” aldus Nick.

Wil jij Nick zijn nieuwe collega worden? Bekijk dan hier onze uitdagende vacature voor kozijnen monteur.