Hanssen Group doneert aan goede doelen

De Hanssen Group ontstond in 1979 vanuit Bohaco en groeide uit tot een toonaangevende speler in de kozijnenbranche. Dit jaar viert zij haar veertig jarig bestaan. Ter gelegenheid van dit jubileum ondersteunt zij Stichting KidzBase en Stichting Leergeld Peel en Maas met een donatie.

In aanloop naar een aantal Jubileumevents opende de Hanssen Group een rekening voor donaties aan KidzBase. Stichting KidzBase ondersteunt kinderen die door een verstoorde thuissituatie niet meer kunnen opgroeien in het eigen gezin. KidzBase wil door middel van kleinschalige projecten kleur geven aan het leven van beschadigde kinderen en hen zo het gevoel geven dat ze speciaal zijn. Tijdens de verschillende jubileumevents, is door de gasten het mooie bedrag van € 6345,- geschonken, waarvoor Hanssen Group haar relaties en gasten zeer dankbaar is. Hiervoor overhandigt Remko Hanssen van de Hanssen Group een cheque met dit bedrag aan Martin Frankort van KidzBase.

Naast dit bedrag mag Ilse Den Mulder van Stichting Leergeld een bedrag van € 5000,- in ontvangst nemen dat door de Hanssen Group zelf ter beschikking wordt gesteld. Stichting Leergeld is er voor kinderen die om financiële redenen aan de zijlijn staan en hierdoor niet kunnen deelnemen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenoten heel normaal zijn. Zij biedt deze kinderen kansen om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Zo creëert zij een springplank, waardoor kinderen opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen.

De Hanssen Group ondersteunt al veertig jaar verenigingen en goede doelen in haar werkgebied Zuid-Nederland. Zo is zij lokaal en regionaal betrokken bij initiatieven die gericht zijn op het verbeteren van de leefbaarheid, de ontwikkeling van sportiviteit en het in stand houden en bevorderen van cultuur. Ze ziet het als een verantwoordelijkheid haar steentje bij te dragen aan de samenleving waar zij met al haar medewerkers onderdeel van uit maakt.