Inmeter

Voor onze locatie in Meijel zijn wij, ter verdere uitbreiding, op zoek naar een inmeter. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de maatbepaling van de ramen, deuren, overkappingen, serres, zonweringen en aanverwante producten bij onze klanten.

Wat ga je doen?

Je bent hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het inmeetwerk bij particulieren. Op het moment dat een aanvraag opdracht is ga jij naar de klant thuis om de elementen definitief in te meten. Werkzaamheden die hier o.a. bij komen kijken zijn:

 • Opnemen van bouwkundige details of deze controleren conform opdracht;
 • Zelfstandig technische oplossingen bedenken;
 • Je inventariseert alle benodigde maatgegevens en hebt overleg met bewoners, aannemer, architect of andere contactpersoon/opdrachtgever;
 • Het uitwerken van het inmeetrapport en gemaakte afspraken;
 • Je zorgt voor de terugkoppeling met werkvoorbereiding en planning;
 • Het definitieve tekenwerk controleren;
 • Het mee aansturen van de montage.

Wie zoeken wij?

Bij voorkeur heb je minimaal een opleiding MTS-bouwkunde gevolgd of relevante werkervaring. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, een positieve instelling en een sterke persoonlijkheid met oog voor sociale verhoudingen. Een klantvriendelijke en servicegerichte houding is voor jou je tweede natuur. Je bent sterk in organiseren en plannen gecombineerd met oplossingsgericht werken. Tot slot beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

Wie zijn wij?

Bohaco is onderdeel van de Hanssen Group. Sinds het ontstaan in 1979, heeft zij zich ontwikkeld tot een speler van formaat op de Nederlandse markt met een van de modernste kozijnproducties. We zijn een informeel familiebedrijf waar iedereen meetelt. Binnen de Hanssen Group is er ruimte voor inbreng van ideeën en meedenken wordt zeer gewaardeerd. Dit alles samen met ruim 130 collega’s die iedere dag weer vol energie aan het werk gaan. Vanuit de personeelsvereniging worden er meerdere keren per jaar leuke activiteiten georganiseerd.

Word jij onze nieuwe collega?

We bieden je een fulltime functie (40 uur) aan in een gezond en vooraanstaand bedrijf waar kwaliteit voorop staat. We bieden goede begeleiding en bij goed functioneren ook toekomstperspectief. Is je enthousiasme gewekt voor deze functie, solliciteer dan vandaag nog! Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op:

  Let op, velden met een * zijn verplicht.

  Meer weten?

  Neem contact met ons op:
  Patsy Hanssen en Marijke Joosten
  077 326 86 39