Kozijnen monteur

Wij zijn op zoek naar monteurs die ons team komen versterken. Heb jij technisch inzicht en ligt secuur werken in jouw aard? Lees dan snel verder.

 
Wat ga je doen?

Dagelijks wordt er vanuit standplaats Meijel vertrokken richting de klant. Deze klanten bevinden zich in Zuid – Nederland. Door middel van learning on the job leer je onze producten te monteren bij particuliere klanten. Hierbij kun je denken aan diverse kunststof ramen en deuren en aluminium ramen, deuren en lichtstraten maar ook overkappingen en glazen schuifwanden etc. Werkzaamheden die o.a. voorkomen zijn:

 • Demonteren van bestaande kozijnen en aanbrengen van stelkozijnen;
 • Monteren van aluminium/kunststof kozijnen in de stelkozijnen;
 • Monteren en aanbrengen van afwerkingen/zetwerk.

Wanneer je klaar bent ga je weg bij een tevreden klant en op naar de volgende klant. Als monteur ben je echt het visitekaartje voor het bedrijf. Op het einde van de dag kom je terug in Meijel en maak je de bus klaar voor de volgende dag.

Wie zoeken wij?

Wij zijn opzoek naar iemand die weet van aanpakken. Als monteur kom je bij onze klanten thuis. We zoeken daarom een klantgerichte en vriendelijke monteur die geen 8 tot 5 mentaliteit heeft. Verder heb je geen hoogtevrees. Werkervaring in de bouw of in de kozijnenbranche is mooi meegenomen.

Wie zijn wij?

Bohaco is onderdeel van de Hanssen Group. Sinds het ontstaan in 1979, heeft zij zich ontwikkeld tot een speler van formaat op de Nederlandse markt met een van de modernste en duurzaamste kozijnproducties. We zijn een informeel familiebedrijf waar iedereen meetelt. Binnen de Hanssen Group is er ruimte voor inbreng van ideeën en meedenken wordt zeer gewaardeerd. Dit alles samen met ruim 130 collega’s die iedere dag weer vol energie aan het werk gaan. Vanuit de personeelsvereniging worden er meerdere keren per jaar leuke activiteiten georganiseerd.

Word jij onze nieuwe collega?

  Let op, velden met een * zijn verplicht.

  HR Team Hanssen Group - Patsy en Tessa

  Meer weten?

  Neem contact met ons op:
  Patsy Hanssen en Tessa Driessen
  077 326 86 39