Magazijnmedewerker

Voor onze locatie in Panningen zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker. Is het voor jou geen probleem om met profielen van 6,5 meter lengte te werken? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?

In ons overkapt buitenmagazijn ligt onze profielvoorraad. Dit zijn diverse profielen van kunststof en staal. Voordat de operators hiermee aan de slag te kunnen gaan moeten de profielen aangeleverd worden in de productiehal. Werkzaamheden die o.a. voorkomen zijn:

 • Lossen van geleverde profielen;
 • Profielen opbergen in het magazijn;
 • Picken van profielen volgens dagplanning
 • Cassettes met profielen transporteren naar productie;
 • Controleren en administratief verwerken van goederenstroom.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar iemand met logistieke ervaring. Zo heb je ervaring met het werken met een heftruck. Je bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat of bent bereid deze (op onze kosten) te behalen. Je hoeft geen ervaring te hebben in de kozijnenbranche maar affiniteit met het product is mooi meegenomen.

Wie zijn wij?

Hanssen Kozijnen is onderdeel van de Hanssen Group. Sinds het ontstaan in 1979, heeft zij zich vanuit familiebedrijf Bohaco ontwikkeld tot een speler van formaat op de Nederlandse markt met een van de modernste en duurzaamste kozijnproducties. We zijn een informeel familiebedrijf waar iedereen meetelt. Binnen de Hanssen Group is er ruimte voor inbreng van ideeën en meedenken wordt zeer gewaardeerd. Dit alles samen met ruim 130 collega’s die iedere dag weer vol energie aan het werk gaan. Vanuit de personeelsvereniging worden er meerdere keren per jaar leuke activiteiten georganiseerd.

Word jij onze nieuwe collega?

We bieden je een fulltime functie (40 uur) in een gezond en vooraanstaand bedrijf waar kwaliteit voorop staat. We bieden goede begeleiding en bij goed functioneren ook toekomstperspectief. Is je enthousiasme gewekt voor deze functie, solliciteer dan vandaag nog! Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op:

  Let op, velden met een * zijn verplicht.

  HR Team Hanssen Group - Patsy en Tessa

  Neem contact met ons op:

  Patsy Hanssen en Tessa Driessen
  077 326 86 39