Montageplanner

Voor onze locatie in Meijel zijn wij op zoek naar een montageplanner. In deze functie houdt jij het overzicht en vind je het leuk om met meerdere klussen tegelijkertijd bezig te zijn. Verzorg jij de volgende planning voor onze monteurs?

Wat ga je doen?

Je bent een planner die de klant centraal stelt en daarbij proactief om gaat met eventuele veranderingen. Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief inplannen van de monteurs van Bohaco, hierbij rekening houdend met de bezetting, de klantwens en de gemaakte afspraken. Werkzaamheden die hier o.a. bij komen kijken zijn:

  • Benodigde tijd inschatten voor het verlenen van de gevraagde dienstverlening, rekening houdend met de gemaakte tijdsafspraak en geografische ligging;
  • Geplande ritten dagelijks aan monteurs  communiceren en hen dagelijks voorzien van volledige en juiste informatie, zodat zij snel en succesvol kunnen werken;
  • Het regelen van alle benodigde spullen voor monteurs;
  • Licht administratief en werkvoorbereidingswerk;
  • Overige bijkomende werkzaamheden op het gebied planning en werkvoorbereiding.

Wie zoeken wij?

Bij voorkeur heb je minimaal een opleiding MTS-bouwkunde gevolgd of relevante werkervaring. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Een klantvriendelijke en servicegerichte houding is voor jou een tweede natuur. Je kunt goed omgaan met stressvolle situaties, bent flexibel en weet problemen in korte tijd op te lossen. Hierbij houd je het belang van zowel de klant als je collega’s altijd, proactief, in het oog.  Tot slot beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je een belangrijke spil in het bedrijf.

Wie zijn wij?

Bohaco ontwikkelt, fabriceert en monteert al ruim 40 jaar kunststof en aluminium ramen, deuren, serres en zonwering. Sinds het ontstaan in 1979 groeide Bohaco van klein familiebedrijf uit tot een waar merk in de particuliere markt met vier vestigingen in Noord-Brabant en Limburg. Bohaco is onderdeel van de Hanssen Group, een speler van formaat op de Nederlandse markt met een van de modernste en duurzaamste kozijnproducties. We zijn een informeel familiebedrijf waar iedereen meetelt. Binnen de Hanssen Group is er ruimte voor inbreng van ideeën en meedenken wordt zeer gewaardeerd. Dit alles samen met ruim 130 collega’s die iedere dag weer vol energie aan het werk gaan. Vanuit de personeelsvereniging worden er meerdere keren per jaar leuke activiteiten georganiseerd.

Word jij onze nieuwe collega?

We bieden je een fulltime functie (40 uur) aan in een gezond en vooraanstaand bedrijf waar kwaliteit voorop staat. We bieden goede begeleiding en bij goed functioneren ook toekomstperspectief. Is je enthousiasme gewekt voor deze functie, solliciteer dan vandaag nog! Sollicitaties mogen verstuurd worden aan de afdeling HR t.a.v. Tessa Driessen via vacature@hanssengroup.nl.

Voor aanvullende vragen kun je contact opnemen met Tessa Driessen via: 077 – 326 86 39.

    Let op, velden met een * zijn verplicht.