Monteur zonwering

Ben jij de monteur die wij zoeken? Wij zijn we op zoek naar monteurs die ons team komen versterken. Heb jij technisch inzicht en ligt secuur werken in jouw aard?

Wat ga je doen?

Dagelijks wordt er vanuit standplaats Meijel vertrokken richting de klant. Dit met name in Zuid-Nederland. Je bent een aanvulling om ons montageteam met de focus op zonwering. Hierbij kun je denken screens, rolluiken, serrezonwering en zonneschermen. Werkzaamheden die o.a. voorkomen zijn:

 • Demonteren van bestaande zonwering;
 • Monteren en installeren van het nieuwe zonweringsproduct;
 • Aansluiten en in/afstellen van de domotica;

Wanneer je klaar bent ga je weg bij een tevreden klant en op naar de volgende klant. Als monteur ben je daarbij het visitekaartje voor het bedrijf. Op het einde van de dag kom je terug in Meijel en maak je de bus klaar voor de volgende dag.  

Wie zoeken wij?

Wij zijn opzoek naar iemand die weet van aanpakken, met interesse in domotica. Als monteur kom je bij onze klanten thuis. We zoeken daarom een klantgerichte en vriendelijke monteur die geen 8 tot 5 mentaliteit heeft. Werkervaring met  zonwering of in de kozijnenbranche is mooi meegenomen.

Wie zijn wij?

Bohaco is onderdeel van de Hanssen Group. Sinds het ontstaan in 1979, heeft zij zich ontwikkeld tot een speler van formaat op de Nederlandse markt met een van de modernste en duurzaamste kozijnproducties. We zijn een informeel familiebedrijf waar iedereen meetelt. Binnen de Hanssen Group is er ruimte voor inbreng van ideeën en meedenken wordt zeer gewaardeerd. Dit alles samen met ruim 130 collega’s die iedere dag weer vol energie aan het werk gaan. Vanuit de personeelsvereniging worden er meerdere keren per jaar leuke activiteiten georganiseerd.

Word jij onze nieuwe collega?

We bieden je een fulltime functie (40 uur) aan in een gezond en vooraanstaand bedrijf waar kwaliteit voorop staat. We bieden goede begeleiding en bij goed functioneren ook toekomstperspectief. Is je enthousiasme gewekt voor deze functie, solliciteer dan vandaag nog! Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op:

  Let op, velden met een * zijn verplicht.

  Meer weten?

  Neem contact met ons op:
  Patsy Hanssen en Sabine Wijhers
  077 326 86 39