Monteur(s) projecten

Ben jij de monteur die wij zoeken? Wij zijn op zoek naar monteurs die ons team komen versterken. Heb jij technisch inzicht en wil je helpen mooie projecten te realiseren?

Wat ga je doen?

Dagelijks vertrek je richting een projectlocatie. De hoofdtaak in deze functie is het monteren/demonteren van kunststof kozijnen of aluminium gevelelementen in teamverband in zowel renovatie- en nieuwbouwprojecten in woningbouw en utiliteitsbouw. Werkzaamheden die o.a. voorkomen zijn:

  • Monteren van kunststof kozijnen, beglazing en panelen;                
  • Monteren van aluminium zetwerk, waterslagen e.d.;
  • Monteren van binnen afwerking;                                           
  • Demonteren van bestaande kozijnen (renovatie).

Wie zoeken wij?

Wij zijn opzoek naar iemand die weet van aanpakken. Als monteur kom je bij renovatie- en nieuwbouwprojecten. Wij zoeken iemand die inzet en interesse toont in bovengenoemde werkzaamheden én die geen 8 tot 5 mentaliteit heeft. Verder heb je geen hoogtevrees en is werkervaring in de bouw of in de kozijnenbranche mooi meegenomen.  Je beschikt over rijbewijs B en BE is een pré.

Wie zijn wij?

De Jong Rutten is totaalleverancier van gevelelementen in kunststof en aluminium voor renovatie- en nieuwbouwprojecten in woningbouw en utiliteitsbouw in geheel Nederland.

De Jong Rutten treedt eind jaren negentig toe tot de Hanssen Group. Sinds het ontstaan in 1979, heeft zij zich vanuit familiebedrijf Bohaco ontwikkeld tot een speler van formaat op de Nederlandse markt met een van de modernste kozijnproducties. We zijn een informeel familiebedrijf waar iedereen meetelt. Binnen de Hanssen Group is er ruimte voor inbreng van ideeën en meedenken wordt zeer gewaardeerd. Dit alles samen met ruim 120 collega’s die iedere dag weer vol energie aan het werk gaan. Vanuit de personeelsvereniging worden er meerdere keren per jaar leuke activiteiten georganiseerd.

Word jij onze nieuwe collega?

We bieden je een fulltime functie (40 uur) in een gezond en vooraanstaand bedrijf waar kwaliteit voorop staat. Kortom een baan met toekomstperspectief. Is je enthousiasme gewekt voor deze functie, solliciteer dan vandaag nog! Sollicitaties mogen verstuurd worden aan de afdeling P&O t.a.v. Marijke Joosten via vacature@hanssengroup.nl of Hanssen Group, t.a.v. afdeling P&O, Postbus 7112, 5980 AC Panningen.

Voor aanvullende vragen kun je contact opnemen met Marijke Joosten via: 077 – 326 86 39.