Projectleider – afdeling uitvoering

Op zoek naar een dynamische rol als projectleider? Onze afdeling uitvoering zoekt ter uitbreiding van ons team versterking.
Als projectleider uitvoering ben je de drijvende kracht achter het succesvolle verloop van onze nieuwbouw- en renovatieprojecten, voornamelijk gericht op projectmatige woningbouw. Je coördineert alle werkzaamheden met een scherp oog voor planning, informatievoorziening, instructie, ondersteuning en controle, en dit alles binnen vastgestelde kaders.

Wat ga je doen?

Je taken omvatten onder andere:

  • Het maken van afspraken over de uitvoering en planning op de projectlocatie.
  • Inkoopafspraken maken voor montage werkzaamheden.
  • Afspraken maken over de inrichting van de bouwplaats volgens kwaliteits- en
  • veiligheidseisen.
  • Toezicht houden op de aanwezigheid van juist materieel en materiaal.
  • Het aansturen en begeleiden van het montageteam.
  • Controle op de veiligheid, kwaliteit en kwantiteit van de montage.
  • Het opleveren van projecten.
  • Rapportage van projectvoortgang aan hoofd uitvoering en directie.
  • Actieve bijdrage aan oplossingen en verbeteradviezen binnen de organisatie.

Je zult hoofdzakelijk uitvoeringslocaties in heel Nederland bezoeken, en werkt af en toe op ons
kantoor in Panningen.

Wie zoeken wij?

Met een HBO opleiding, bij voorkeur in bouwkunde, en enige ervaring als projectleider in een vergelijkbare omgeving, zou je een goede toevoeging zijn aan ons team. Je bent sterk in het werken met Microsoft Office, en diverse opleversoftware. Als teamspeler en initiatiefnemer ben je uitstekend in planning en organisatie. Zelfs onder harde deadlines weet je kalm te blijven en het overzicht te behouden. Je bent communicatief vaardig en stelt veiligheid en het bedrijfsbelang altijd voorop. Je beschikt over een rijbewijs B en vindt het niet erg om veel in de auto te zitten.

Wie zijn wij?

De Jong Rutten is totaalleverancier van gevelelementen in kunststof en aluminium voor renovatie- en nieuwbouwprojecten in woningbouw in geheel Nederland. De Jong Rutten treedt eind jaren negentig toe tot de Hanssen Group. Sinds het ontstaan in 1979, heeft zij zich vanuit het familiebedrijf ontwikkeld tot een speler van formaat op de Nederlandse markt met een van de modernste kozijnproducties. We zijn een informeel familiebedrijf waar iedereen meetelt. Binnen de Hanssen Group is er ruimte voor inbreng van ideeën en meedenken wordt zeer gewaardeerd. Dit alles samen met ruim 130 collega’s die iedere dag weer vol energie aan het werk gaan. Vanuit de personeelsvereniging worden er meerdere keren per jaar leuke activiteiten georganiseerd

Word jij onze nieuwe collega?

We bieden je een fulltime functie (40 uur) in een gezond en vooraanstaand bedrijf waar kwaliteit voorop staat. Kortom een baan met toekomstperspectief. Is je enthousiasme gewekt voor deze functie, solliciteer dan vandaag nog! Sollicitaties mogen verstuurd worden aan de afdeling HR t.a.v. Tessa Driessen via vacature@hanssengroup.nl of Hanssen Group, t.a.v. afdeling HR, Postbus 7112, 5980 AC Panningen