Projectleider

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Projectleider. Je werkt een groot gedeelte vanuit kantoor in Panningen maar bent ook aanwezig op locatie. Ben jij de projectleider die ons team komt versterken?

Wat ga je doen?

In deze veelzijdige functie ben jij eindverantwoordelijk voor het verloop van de projecten. Het betreft nieuwbouw- en renovatieprojecten in de woningbouw en ook utiliteitsbouw. Je ziet hierbij toe op diverse aspecten te weten planning, kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en het resultaat. Je overlegt intensief met werkvoorbereiding, montage en de verschillende betrokken externe partijen.

Werkzaamheden die o.a. voorkomen zijn:

 • Beoordelen van aanvragen/bestekken en adviseren over product- en materiaalkeuze die voldoen aan de wensen van de klant;
 • Het voeren van inkoopgesprekken;
 • Toetsen van de producten aan de toepassingseisen;
 • Het maken en communiceren van zorgvuldige planningen om zo deadlines en afspraken waar te maken;
 • Het op een prettige manier begeleiden van het montageteam;
 • Controleren van de kwaliteit en kwantiteit van de montage op locatie;
 • Intern meedenken over oplossingen en aandragen van verbeteradviezen;
 • Rapporteren aan hoofd bedrijfsbureau.

Wie zoeken wij?

Bij voorkeur heb je HBO opleidingsniveau (richting bouwkunde is een pré) met relevante werkervaring. Het is mooi meegenomen wanneer je ervaring hebt met BIM maar je bent in ieder geval bekend met Autocad en Microsoft Office. Verder ben je een teamplayer, een initiatiefnemer  en kun je goed plannen en organiseren. Tijdens hectische tijden weet jij je hoofd koel houden en het overzicht te bewaren.

Wie zijn wij?

De Jong Rutten is totaalleverancier van gevelelementen in kunststof en aluminium voor renovatie- en nieuwbouwprojecten in woningbouw en utiliteitsbouw in geheel Nederland.

De Jong Rutten treedt eind jaren negentig toe tot de Hanssen Group. Sinds het ontstaan in 1979, heeft zij zich vanuit het familiebedrijf ontwikkeld tot een speler van formaat op de Nederlandse markt met een van de modernste en duurzaamste kozijnproducties. We zijn een informeel familiebedrijf waar iedereen meetelt. Binnen de Hanssen Group is er ruimte voor inbreng van ideeën en meedenken wordt zeer gewaardeerd. Dit alles samen met ruim 130 collega’s die iedere dag weer vol energie aan het werk gaan. Vanuit de personeelsvereniging worden er meerdere keren per jaar leuke activiteiten georganiseerd.

Word jij onze nieuwe collega?

We bieden je een fulltime functie (40 uur) aan in een gezond en vooraanstaand bedrijf waar kwaliteit voorop staat. We bieden goede begeleiding en bij goed functioneren ook toekomstperspectief. Is je enthousiasme gewekt voor deze functie, solliciteer dan vandaag nog! Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op:

  Let op, velden met een * zijn verplicht.

  HR Team Hanssen Group - Patsy en Tessa

  Meer weten?

  Neem contact met ons op:
  Patsy Hanssen en Tessa Driessen
  077 326 86 39