Projectleider

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een projectleider voor de Nederlandse nieuwbouw- en renovatiemarkt. Je werkt een groot gedeelte vanuit kantoor in Panningen maar bent ook aanwezig op locatie. Ben jij de projectleider die ons team komt versterken?

Wat ga je doen?

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het gehele project, van aanvraag, werkvoorbereiding tot en met oplevering. Het betreft projecten in de woningbouw én utiliteitsbouw.

Werkzaamheden die o.a. voorkomen zijn:

  • Beoordelen van aanvragen/bestekken en adviseren over product- en materiaalkeuze die voldoen aan de wensen van de klant;
  • Toetsen van de producten aan de toepassingseisen;
  • Kozijnen uitwerken op tekening om vervolgens de inkoop van kozijnen en aanverwante producten te verzorgen;  
  • Het maken en communiceren van zorgvuldige planningen om zo deadlines en afspraken waar te maken;
  • Het op een prettige manier begeleiden van het montageteam;
  • Intern meedenken over oplossingen en aandragen van verbeteradviezen.

De kozijnen worden in eigen beheer op nog geen 50 meter afstand van kantoor geproduceerd. Samen met je collega’s werk je aan een optimaal verloop van ontwerp tot eindproduct. Een goede communicatie tussen alle partijen is hierbij van groot belang.

Wie zoeken wij?

Bij voorkeur heb je een HBO opleidingsniveau (richting bouwkunde is een pré) met relevante werkervaring. Het is mooi meegenomen wanneer je ervaring hebt met BIM maar je bent in ieder geval bekend met Autocad en Microsoft Office. Verder ben je een teamplayer, een initiatiefnemer  en kun je goed plannen en organiseren. Tijdens hectische tijden weet jij je hoofd koel te houden en het overzicht te bewaren.

Wie zijn wij?

De Jong Rutten is totaalleverancier van gevelelementen in kunststof en aluminium voor renovatie- en nieuwbouwprojecten in woningbouw en utiliteitsbouw in geheel Nederland.

De Jong Rutten treedt eind jaren negentig toe tot de Hanssen Group. Sinds het ontstaan in 1979, heeft zij zich vanuit het familiebedrijf ontwikkeld tot een speler van formaat op de Nederlandse markt met een van de modernste kozijnproducties. We zijn een informeel familiebedrijf waar iedereen meetelt. Binnen de Hanssen Group is er ruimte voor inbreng van ideeën en meedenken wordt zeer gewaardeerd. Dit alles samen met ruim 130 collega’s die iedere dag weer vol energie aan het werk gaan. Vanuit de personeelsvereniging worden er meerdere keren per jaar leuke activiteiten georganiseerd.

Word jij onze nieuwe collega?

We bieden je een fulltime functie (40 uur) in een gezond en vooraanstaand bedrijf waar kwaliteit voorop staat. Kortom een baan met toekomstperspectief. Is je enthousiasme gewekt voor deze functie, solliciteer dan vandaag nog! Sollicitaties mogen verstuurd worden aan de afdeling HR t.a.v. Marijke Joosten via vacature@hanssengroup.nl of Hanssen Group, t.a.v. afdeling HR, Postbus 7112, 5980 AC Panningen.

Voor aanvullende vragen kun je contact opnemen met Marijke Joosten via: 077 – 326 86 39.