Software developer

Ben jij een enthousiaste en gedreven software developer? Wil jij graag werken in een innovatieve organisatie waarbij groei en ontwikkeling centraal staat? Dan zijn we op zoek naar jou! Lees snel verder.

Wat ga je doen?

Als software developer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, implementeren en onderhouden van nieuwe en bestaande software (full stack) en systemen. Werkzaamheden die o.a. voorkomen zijn:

  • Ontwerpen, bouwen, testen, documenteren en implementeren van nieuwe software en systemen;
  • Het inventariseren van wensen/behoeftes binnen de organisatie en de mogelijkheden hierin onderzoeken;
  • Zelfstandig plannen van werkzaamheden en het kunnen werken in teamverband;
  • Onderhouden en verbeteren van bestaande software, systemen en koppelingen tussen diverse systemen zoals branchesoftware en eigen systemen.

Wie zoeken wij?

Jij beschikt over een HBO werk en denkniveau met relevante opleiding/werkervaring. Je bent zelfstandig, beschikt over analytisch vermogen en een gezonde dosis enthousiasme. Je kan in elke fase van het project functioneren en weet je technisch communicatief goed uit te drukken. Daarbij heb je ervaring met / kennis van:

  • Programmeertaal: C# (o.a. Xamarin, WPF, ASP.NET);
  • Koppeling tussen software: Entity Framework en REST;
  • Omgevingen: Azure Devops, Microsoft SQL Server en Docker.

Wie zijn wij?

Sinds het ontstaan van Bohaco in 1979, heeft de Hanssen Group zich ontwikkeld tot een toonaangevende speler op de Nederlandse markt met een van de modernste kozijnproducties. We zijn een informeel familiebedrijf waar iedereen meetelt. Binnen de Hanssen Group is er ruimte voor inbreng van ideeën en meedenken wordt zeer gewaardeerd. Dit alles samen met ruim 130 collega’s die iedere dag weer vol energie aan het werk gaan. Vanuit de personeelsvereniging worden er meerdere keren per jaar leuke activiteiten georganiseerd.

Word jij onze nieuwe collega?

We bieden je een fulltime functie (40 uur) in een gezond en vooraanstaand bedrijf waar kwaliteit voorop staat. Kortom een baan met toekomstperspectief. Is je enthousiasme gewekt voor deze functie, solliciteer dan vandaag nog! Sollicitaties mogen verstuurd worden aan de afdeling HR t.a.v. Marijke Joosten via vacature@hanssengroup.nl.

Voor aanvullende vragen kun je contact opnemen met Marijke Joosten via: 077 – 326 86 39.