Teamleider Logistiek

Wij zijn op zoek naar een teamleider logistiek voor onze innovatieve duurzame kunststof kozijnen productie in Panningen. In deze ondernemende functie zorg jij er samen met jouw team van logistiek medewerkers voor, dat het gehele magazijn en de expeditie goed blijft draaien ten behoeve van de productie. Je ben het aanspreekpunt van de afdeling en springt bij wanneer nodig.

Wat ga je doen?           

In deze afwisselende functie liggen jouw aandachtsgebieden op de logistieke afdeling en jouw team van 12 medewerkers. Je draagt er zorg voor dat er veilig en efficiënt gewerkt wordt. Je bent verantwoordelijk voor de interne logistieke processen die zorgdragen voor de bevoorrading van de productie, zodat deze probleemloos functioneert. Je werkt nauw samen met je collega’s in het middenkader (productieplanning, productieleider en meewerkend voormannen op de verschillende afdelingen). Je rapporteert aan de bedrijfsleider.

 • Je stuurt je team aan op en coachende en motiverende manier.
 • Je houdt toezicht op de werkzaamheden en indien nodig stuur je deze bij.
 • Je bent proactief bezig om verbeteringen aan te brengen in de bestaande processen.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand met een afgeronde MBO-opleiding Logistiek en/of minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt kennis van 5s/Lean/QRM en bevoorrading technieken zoals KanBan, JIT en POLCA. Je hebt leidinggevende kwaliteiten, kunt goed met mensen omgaan en bent communicatief sterk. Je houdt overzicht, signaleert kansen en problemen en kan hier direct op anticiperen. Daarnaast kun je planmatig werken. Je neemt het voortouw en neemt beslissingen met de lange termijn in het achterhoofd, daarbij de dagelijkse praktijk niet uit het oog verliezend. Ervaring in het werken met magazijnprogramma’s en magazijnbeheer zijn een pre. Je hebt affiniteit met techniek. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.

Wie zijn wij?

Hanssen Kozijnen is onderdeel van de Hanssen Group. Sinds het ontstaan in 1979, heeft zij zich vanuit familiebedrijf Bohaco ontwikkeld tot een speler van formaat op de Nederlandse markt met een van de modernste kozijnproducties. We zijn een informeel familiebedrijf waar iedereen meetelt. Binnen de Hanssen Group is er ruimte voor inbreng van ideeën en meedenken wordt zeer gewaardeerd. Dit alles samen met ruim 130 collega’s die iedere dag weer vol energie aan het werk gaan. Vanuit de personeelsvereniging worden er meerdere keren per jaar leuke activiteiten georganiseerd.

Word jij onze nieuwe collega?

We bieden je een fulltime functie (40 uur) in een gezond en vooraanstaand bedrijf waar kwaliteit voorop staat. Kortom een baan met toekomstperspectief. Is je enthousiasme gewekt voor deze functie, solliciteer dan vandaag nog! Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op:

  Let op, velden met een * zijn verplicht.

  Meer weten?

  Neem contact met ons op:
  Patsy Hanssen en Sabine Wijhers
  077 326 86 39