Administratief medewerker

Ben jij iemand die nauwkeurig en georganiseerd te werk gaat en graag verschillende administratieve taken oppakt? Hou je van afwisseling en werk je graag in een dynamische productieomgeving? Binnen Hanssen Kozijnen zijn we op zoek naar een administratief medewerker die ons team komt versterken.

Wat ga je doen?

Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van diverse afdelingen, waaronder de verkoop, werkvoorbereiding, inkoop, productieplanning en de bedrijfsleiding. Jij zorgt voor een goede overdracht van de werkvoorbereiding naar de kunststof productie en bent daardoor de spil tussen kantoor en de productievloer. Veel voorkomende werkzaamheden zijn o.a.:

  • Productiebatches maken;
  • Orderverwerking;
  • Factuur controle;
  • Registreren service en garantie aanvragen;
  • Opstarten probleemafhandeling indien service toegekend is;
  • Bijhouden centrale mailbox productie;
  • Ontvangst bezoek.
Wie zoeken wij?

Je hebt een afgeronde Mbo-opleiding in een administratieve richting. Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en hebt ervaring met relevante ICT/administratieve systemen waaronder Microsoft Office. Je werkt nauwkeurig, bent proactief, en hebt oog voor veiligheid in je werkomgeving en het bedrijfsbelang.

Wie zijn wij?

Hanssen Kozijnen is onderdeel van de Hanssen Group. Sinds het ontstaan in 1979, heeft zij zich vanuit familiebedrijf Bohaco ontwikkeld tot een speler van formaat op de Nederlandse markt met een van de modernste kozijnproducties. We zijn een informeel familiebedrijf waar iedereen meetelt. Binnen de Hanssen Group is er ruimte voor inbreng van ideeën en meedenken wordt zeer gewaardeerd. Dit alles samen met ruim 130 collega’s die iedere dag weer vol energie aan het werk
gaan. Vanuit de personeelsvereniging worden er meerdere keren per jaar leuke activiteiten georganiseerd.

Word jij onze nieuwe collega?

We bieden je een parttime functie (24 uur) in een gezond en vooraanstaand bedrijf waar kwaliteit voorop staat. Kortom een baan met toekomstperspectief. Is je enthousiasme gewekt voor deze functie, solliciteer dan vandaag nog! Sollicitaties mogen verstuurd worden aan de afdeling HR t.a.v. Tessa Driessen via vacature@hanssengroup.nl. Voor aanvullende vragen kun je contact opnemen via: 077 – 326 86 39