Vacature werkvoorbereider-projectleider renovatie

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider-projectleider. Voor de Nederlandse renovatiemarkt werk je veelal vanuit kantoor in Panningen maar ben je ook aanwezig op locatie. Ben jij onze projectleider op het gebied van renovatie?

Wat ga je doen?

Als werkvoorbereider-projectleider ben je verantwoordelijk voor renovatieprojecten van A tot Z; vanaf aanvraag, werkvoorbereiding tot en met oplevering. Het betreft renovatieprojecten in de woningbouw én utiliteitsbouw. Werkzaamheden die onder andere voorkomen zijn:

  • Beoordelen van aanvragen/bestekken en adviseren over product- en materiaalkeuzes die voldoen aan de wensen van de klant;
  • Toetsen van de producten aan de toepassingseisen;
  • Bepalen van de prijs met behulp van onze calculatiepakketten en het verzorgen van de complete offerte;
  • Inmeten van kozijnen en deze uitwerken op tekening om vervolgens de inkoop van kozijnen en aanverwante producten te verzorgen;
  • Het maken en communiceren van zorgvuldige planningen om zo deadlines en afspraken waar te maken;
  • Het op een prettige manier begeleiden van het montageteam, waarbij ook rekening wordt gehouden met eventuele bewoners;
  • Intern meedenken over oplossingen en aandragen van verbeteradviezen.

Samen met je collega’s werk je aan een optimaal verloop van ontwerp tot eindproduct. Een goede communicatie tussen alle partijen is hierbij van groot belang.

Wie zoeken wij?

Bij voorkeur heb je HBO opleidingsniveau (richting bouwkunde) met relevante werkervaring. Je hebt ervaring met inmeten en ervaring met renovatieprojecten is een pré. Je bent bekend met Autocad, Microsoft Office en hebt bouwkundig inzicht. Verder ben je een teamplayer en natuurlijke planner en organisator. Tijdens hectische tijden weet jij je hoofd koel te houden en het overzicht te bewaren.

Wie zijn wij?

De Jong Rutten is totaalleverancier van gevelelementen in kunststof en aluminium voor renovatie- en nieuwbouwprojecten in woningbouw en utiliteitsbouw in geheel Nederland.

De Jong Rutten treedt eind jaren negentig toe tot de Hanssen Group. Sinds het ontstaan in 1979, heeft zij zich vanuit het familiebedrijf ontwikkeld tot een speler van formaat op de Nederlandse markt met een van de modernste kozijnproducties. We zijn een informeel familiebedrijf waar iedereen meetelt. Binnen de Hanssen Group is er ruimte voor inbreng van ideeën en meedenken wordt zeer gewaardeerd. Dit alles samen met ruim 120 collega’s die iedere dag weer vol energie aan het werk gaan. Vanuit de personeelsvereniging worden er meerdere keren per jaar leuke activiteiten georganiseerd.

Word jij onze nieuwe collega?

We bieden je een fulltime functie (40 uur) in een gezond en vooraanstaand bedrijf waar kwaliteit voorop staat. Kortom een baan met toekomstperspectief. Is je enthousiasme gewekt voor deze functie, solliciteer dan vandaag nog! Sollicitaties mogen verstuurd worden aan de afdeling P&O t.a.v. Marijke Joosten via vacature@hanssengroup.nl of Hanssen Group, t.a.v. afdeling P&O, Postbus 7112, 5980 AC Panningen.

Voor aanvullende vragen kun je contact opnemen met Marijke Joosten via: 077 – 326 86 39