Verkoper

Wegens groei zijn wij op zoek naar verkopers voor onze showrooms. Heb jij een commerciële drive en communiceer je gemakkelijk? Inspireer en overtuig jij mensen op een natuurlijke manier?  Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?           

Je geeft advies over en verkoopt kunststof en aluminium ramen, deuren, serres en zonwering aan particulieren. Je doel is om omzetgroei te realiseren, je middel is goede en klantvriendelijke advisering. Dit doe je zowel bij de klanten aan huis om de situatie te bekijken, als in de showrooms waar je alle producten bij de hand hebt. Je werkt zelfstandig maar wel in een team van verkopers. Het werkgebied wordt in overleg bepaald en beslaat een gedeelte van Noord- en Midden Limburg en Zuidoost Brabant. Het betreft een fulltime werkweek waarvan de zaterdag (10.00-16.00 uur) een vast onderdeel is. Werkzaamheden die o.a. voorkomen zijn:

 • Het voeren van advies- en verkoopgesprekken;
 • Het geven van productinformatie;
 • Het opstellen en uitbrengen van offertes;
 • De showroom aantrekkelijk en representatief houden.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een verkoper met commerciële ervaring. Bij voorkeur ervaring in de verkoop van maatwerk producten aan particulieren. Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau. Technisch inzicht is een pre. Verder heb je een proactieve instelling en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je communicatieve vaardigheden zijn goed zowel mondeling als schriftelijk.

Wie zijn wij?

Bohaco ontwikkelt, fabriceert en monteert al ruim 40 jaar kunststof en aluminium ramen, deuren, serres en zonwering. Sinds het ontstaan in 1979 groeide Bohaco van klein familiebedrijf uit tot een waar merk in de particuliere markt met vier vestigingen in Noord-Brabant en Limburg. Bohaco is onderdeel van de Hanssen Group, een speler van formaat op de Nederlandse markt met een van de modernste en duurzaamste kozijnproducties. We zijn een informeel familiebedrijf waar iedereen meetelt. Binnen de Hanssen Group is er ruimte voor inbreng van ideeën en meedenken wordt zeer gewaardeerd. Dit alles samen met ruim 130 collega’s die iedere dag weer vol energie aan het werk gaan. Vanuit de personeelsvereniging worden er meerdere keren per jaar leuke activiteiten georganiseerd.

Word jij onze nieuwe collega?

We bieden je een fulltime functie (40 uur) aan in een gezond en vooraanstaand bedrijf waar kwaliteit voorop staat. We bieden goede begeleiding en bij goed functioneren ook toekomstperspectief. Is je enthousiasme gewekt voor deze functie, solliciteer dan vandaag nog! Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op:

  Let op, velden met een * zijn verplicht.

  HR Team Hanssen Group - Patsy en Tessa

  Meer weten?

  Neem contact met ons op:
  Patsy Hanssen en Tessa Driessen
  077 326 86 39