Werkvoorbereider Meijel

Voor onze locatie in Meijel zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider. Hier werk je met diverse collega’s samen om een kwaliteitsproduct te maken voor de Nederlandse markt. Werk je graag in een moderne omgeving? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s werk je aan een optimaal verloop van ontwerp tot eindproduct. Een goede communicatie tussen productieplanning en opdrachtgever is hierbij van belang. Werkzaamheden die o.a. voorkomen zijn:

  • Coördinatie en verwerking van orders in het ERP systeem;
  • Bepalen van de juiste profilering, samenstelling en het uitwerken van bijzondere detaillering;
  • Toetsen van de producten aan de toepassingseisen;
  • Bestellen van materialen en het bepalen van voorlopige levertijden;
  • Uitgewerkte orders overdragen aan de productieplanning.

Zodra de productie hiermee aan de slag gaat wordt de order geproduceerd, dit gebeurt allemaal in eigen beheer. Wanneer de bestelling gereed is kun je het op transport naar de klant zien gaan.

Wie zoeken wij?

Bij voorkeur heb je minimaal een opleiding MTS-bouwkunde gevolgd of je hebt een HBO opleidingsniveau met relevante werkervaring. Je bent bekend met Autocad, Microsoft Office en hebt bouwkundig inzicht. Verder ben je een teamplayer en kun je goed plannen en organiseren. In het werken ben je nauwkeurig en accuraat.

Wie zijn wij?

Bohaco is onderdeel van de Hanssen Group. Sinds het ontstaan in 1979, heeft zij zich ontwikkeld tot een speler van formaat op de Nederlandse markt met een van de modernste kozijnproducties. We zijn een informeel familiebedrijf waar iedereen meetelt. Binnen de Hanssen Group is er ruimte voor inbreng van ideeën en meedenken wordt zeer gewaardeerd. Dit alles samen met ruim 120 collega’s die iedere dag weer vol energie aan het werk gaan. Vanuit de personeelsvereniging worden er meerdere keren per jaar leuke activiteiten georganiseerd.

Word jij onze nieuwe collega?

We bieden je een fulltime functie (40 uur) in een gezond en vooraanstaand bedrijf waar kwaliteit voorop staat. Kortom een baan met toekomstperspectief. Is je enthousiasme gewekt voor deze functie, solliciteer dan vandaag nog! Schrijf dan je sollicitatie aan Hanssen Group, t.a.v. afdeling P&O, Postbus 7112, 5980 AC Panningen of vacature@hanssengroup.nl. Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Marijke Joosten via tel. 077-326 86 39