Werkvoorbereider Meijel

Voor onze locatie in Meijel hebben wij een uitdagende functie voor een werkvoorbereider. In deze functie werk je met collega’s samen aan duurzame kozijnen van hoge kwaliteit voor de Nederlandse particuliere markt. Kom jij ons team versterken?

Wat ga je doen?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van geplaatste opdrachten van onze klanten. Werkzaamheden die o.a. voorkomen zijn:

  • Coördineren en verwerken van orders in het ERP systeem van de productie;
  • Bepalen van de juiste profilering, samenstelling en het uitwerken van bijzondere detaillering;
  • Toetsen van de producten aan de toepassingseisen;
  • Bestellen van materialen en het bepalen van voorlopige levertijden;
  • Uitgewerkte orders overdragen aan de montageplanning.

De  kozijnen worden in eigen beheer geproduceerd. Samen met je collega’s werk je aan een optimaal verloop van ontwerp tot eindproduct. Een goede communicatie tussen alle partijen is hierbij van groot belang.

Wie zoeken wij?

Jij hebt een MBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een MBO bouwkunde opleiding of je hebt bouwkundig inzicht opgedaan met werkervaring. Je bent bekend met Autocad en Microsoft Office. Verder ben je een teamplayer en kun je goed plannen en organiseren. Je werkt accuraat en zelfstandig.

Wie zijn wij?

Bohaco is onderdeel van de Hanssen Group. Sinds het ontstaan in 1979, heeft zij zich ontwikkeld tot een speler van formaat op de Nederlandse markt met een van de modernste kozijnproducties. We zijn een informeel familiebedrijf waar iedereen meetelt. Binnen de Hanssen Group is er ruimte voor inbreng van ideeën en meedenken wordt zeer gewaardeerd. Dit alles samen met ruim 130 collega’s die iedere dag weer vol energie aan het werk gaan. Vanuit de personeelsvereniging worden er meerdere keren per jaar leuke activiteiten georganiseerd.

Word jij onze nieuwe collega?

We bieden je een fulltime functie (40 uur) in een gezond en vooraanstaand bedrijf waar kwaliteit voorop staat. Kortom een baan met toekomstperspectief. Is je enthousiasme gewekt voor deze functie, solliciteer dan vandaag nog! Sollicitaties mogen verstuurd worden aan de afdeling HR t.a.v. Marijke Joosten via vacature@hanssengroup.nl of Hanssen Group, t.a.v. afdeling HR, Postbus 7112, 5980 AC Panningen.

Voor aanvullende vragen kun je contact opnemen met Marijke Joosten via: 077 – 326 86 39.