Werkvoorbereider / tekenaar

Meewerken aan projecten welke op een duurzame wijze geproduceerd worden?  Leid jij onze projecten in goede banen? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?

Als werkvoorbereider/tekenaar ben jij verantwoordelijk voor een goede voorbereiding en het tijdig bestellen van alle materialen die voor de productie en bouw nodig zijn.. Het betreft nieuwbouw- en renovatieprojecten in de woningbouw én utiliteitsbouw. Werkzaamheden die o.a. voorkomen zijn:

 • Uitwerken van de bouwkundige aansluitdetails en vastleggen van de maatvoering in Autocad;
 • Toetsen van de producten aan de toepassingseisen;
 • Coördineren van de uitwerking en verwerking in het ERP systeem;
 • Bestellen van materialen en bepalen van voorlopige levertijden;
 • Uitgewerkte orders overdragen aan de productieplanning.
 • Tijdige en correcte communicatie met de productieplanning en opdrachtgevers ten behoeve van de projectbewaking.

Wie zoeken wij?

Bij voorkeur heb je minimaal een opleiding MBO-bouwkunde gevolgd of je hebt een HBO opleidingsniveau met relevante werkervaring. Je bent bekend met Autocad, Microsoft Office en hebt bouwkundig inzicht. Ervaring met BIM is mooi meegenomen. In het werken ben je nauwkeurig en accuraat met oog voor duurzaamheid. Tijdens hectische tijden weet jij je hoofd koel houden en het overzicht te bewaren. Als laatst ben je een prettige collega om in teamverband mee samen te werken.

Wie zijn wij?

De Jong Rutten is totaalleverancier van gevelelementen in kunststof en aluminium voor renovatie- en nieuwbouwprojecten in woningbouw en utiliteitsbouw in geheel Nederland.

De Jong Rutten treedt eind jaren negentig toe tot de Hanssen Group. Sinds het ontstaan in 1979, heeft zij zich vanuit het familiebedrijf ontwikkeld tot een speler van formaat op de Nederlandse markt met een van de modernste en duurzaamste kozijnproducties. We zijn een informeel familiebedrijf waar iedereen meetelt. Binnen de Hanssen Group is er ruimte voor inbreng van ideeën en meedenken wordt zeer gewaardeerd. Dit alles samen met ruim 130 collega’s die iedere dag weer vol energie aan het werk gaan. Vanuit de personeelsvereniging worden er meerdere keren per jaar leuke activiteiten georganiseerd.

Word jij onze nieuwe collega?

We bieden je een fulltime functie (40 uur) aan in een gezond en vooraanstaand bedrijf waar kwaliteit voorop staat. We bieden goede begeleiding en bij goed functioneren ook toekomstperspectief. Is je enthousiasme gewekt voor deze functie, solliciteer dan vandaag nog! Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op:

  Let op, velden met een * zijn verplicht.

  HR Team Hanssen Group - Patsy en Tessa

  Meer weten?

  Neem contact met ons op:
  Patsy Hanssen en Tessa Driessen
  077 326 86 39