Gewoon bijzonder | in gesprek met Patrick

Onze medewerkers noemen het werken bij de Hanssen Group ‘Gewoon Bijzonder’. Onder dat motto gaan we vandaag in gesprek met: Patrick, werkvoorbereider bij Hanssen Group.

Toen Patrick in 2014 in “het heljes bledje” (toenmalig lokale weekblad) een vacature zag staan bij de Hanssen Group twijfelde hij geen moment. Hij solliciteerde en de rest is geschiedenis. Nog altijd komt hij iedere dag, met veel plezier, op zijn fiets naar het werk. Het voordeel van een baan lekker dicht bij huis.

Als werkvoorbereider is Patrick bezig met het invoeren van de juiste maatgegevens in het kozijnenprogramma. Ook denkt hij actief mee over organisatorische verbeterprocessen, maakt hij calculaties, plaatst hij bestellingen of vraagt hij offertes aan bij leveranciers. “Het werk als werkvoorbereider is heel divers en dat maakt het juist zo leuk”, vertelt Patrick. “Je bent eigenlijk bij elke stap in het proces betrokken en je hebt veel contact met mensen zowel binnen als buiten de organisatie”.

Wat Patrick aanspreekt aan het werken bij de Hanssen Group? Dat weet Patrick wel! Het was hetgeen hem al aantrok in het sollicitatiegesprek en wat vandaag de dag nog steeds maakt dat hij zo graag naar zijn werk gaat. “De Hanssen Group is vernieuwend, altijd vooruitlopend, bereid om te investeren in de medewerkers, nieuwe werkprocessen en verbeteringen. Het voelt fijn bij een bedrijf te werken wat zich blijft ontwikkelen en toekomstgericht bezig is en het mooie is dat je hierin betrokken wordt. Daardoor blijft het uitdagend.”

En als je nu een moment moet kiezen, het mooiste moment in jouw carrière hier? Dan denkt Patrick toch meteen aan dat fantastische 40 jarige jubileumfeest. Dat was tot in de puntjes geregeld, kosten nog moeite gespaard. “Wat hebben we hiervan genoten met zijn allen!” Een ander mooi moment was de komst van het nieuwe machinepark in 2020. Dit tekent maar weer het innovatieve karakter, wat zo kenmerkend voor de Hanssen Group is!

Wil jij ook als werkvoorbereider aan de slag binnen de Hanssen Group? Bekijk dan hier onze uitdagende vacature voor werkvoorbereider in Meijel.