Gewoon Bijzonder | in gesprek met Rudy

Onze medewerkers noemen het werken bij de Hanssen Group ‘Gewoon Bijzonder’. Onder dat motto gaan we vandaag in gesprek met: Rudy, werkvoorbereider bij Bohaco.

Zo’n 9 jaar geleden kwam Rudy terug van een wereldreis en zocht hij een nieuwe uitdaging. Hij vond deze in de functie van werkvoorbereider op zijn ‘oude nest’ bij Bohaco. Want gelukkig mogen wij voor een tweede keer genieten van zijn collegialiteit binnen de Hanssen Group!

Rudy houdt zich in zijn werk bezig met het uitwerken en bestellen van kunststof ramen en deuren, maar ook van alle toebehoren zoals rolluiken, screens, horren etc. “De diversiteit maakt het leuk, je hebt met zoveel verschillende personen en afdelingen contact, zowel intern als extern. En ook de diversiteit in producten, de ontwikkelingen in deze markt staan nooit stil.”

Waarom Rudy zo graag bij de Hanssen Group werkt? Dat is helder. “Doordat ik een aantal jaren weg ben geweest zag ik bij terugkomst de ontwikkeling die de Hanssen Group heeft doorgemaakt, zowel qua digitalisering maar ook qua modernisatie van de kunststof kozijnen productie. Wat niet veranderd is, zijn de korte communicatielijnen, de informele cultuur en de platte organisatie, dit ervaar ik als heel fijn!”

Ieder jaar kijkt hij uit naar een specifiek evenement dat door de personeelsvereniging georganiseerd wordt, de jaarlijkse dartavond voor alle bedrijven binnen de Hanssen Group. “Deze avonden zijn altijd erg gezellig. Omdat ik in de loop der jaren op meerdere plekken binnen het bedrijf gewerkt heb,  ken ik veel collega’s.  Doordat we niet allemaal op dezelfde vestiging werkzaam zijn zie je elkaar niet altijd. Dat maakt het bijpraten op zo’n avond extra gezellig!” Wil jij Rudy zijn nieuwe collega worden? Bekijk dan hier onze uitdagende vacature voor werkvoorbereider.